۱
خرداد
۱۴۰۳
شماره
۵۶۲۰
عناوین صفحه
هگمتانه، گروه خبر همدان: معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی همدان از نظارت مستمر و همیشگی بر روی سلامت آب همدان خبر داد و گفت: طعم و بوی نامطبوع آب تا 10 روز آینده برطرف میشود.
به گزارش هگمتانه، رضا شکوهی با تأکید بر اینکه عوامل ایجاد طعم و بوی نامطبوع در آب شرب همدان مربوط به دو ماده آلی خاص است که در غلظتهای بسیار ناچیز ایجاد طعم و بو میکنند، اظهار کرد: این مورد هیچ ضرری برای سلامتی ندارد.
وی با بیان اینکه پس از مشاهده طعم و بوی نامطبوع آب آشامیدنی فوری ورود پیدا کرده و عوامل ایجاد طعم و بو را شناسایی کردیم، گفت: این عوامل هم قابل حذف است و هم منشا تولید آن را میتوان کنترل کرد.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی همدان با اشاره به اینکه از نظر تجهیزاتی تصفیهخانه شهید بهشتی بخش عمده تجهیزات برای حذف بو را دارند، تصریح کرد: مختصر تمهیداتی که لازم بوده در حال انجام است و ظرف 10 روز آینده بخش عمدهای از عامل طعم و بو را حذف میکنیم.
شکوهی به ته مزه شوری آب اشاره کرد و گفت: این موضوع مربوط به کلرسدیم است که مسأله جدی نیست و با استفاده از فرایند دیگری میتوان آن را حذف کرد.
وی افزود: عامل طعم و بو هیچ ارتباطی با غلظت آرسنیک در منابع آب ندارد و بر اساس بررسیهای همکاران ما در معاونت بهداشتی در دو سال اخیر غلظت آرسنیک در حد استاندارد بوده است.
به نقل از تسنیم، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی همدان، گفت: به صورت روزانه در دو نوبت غلظت آرسنیک در خروجی تصفیهخانهها بررسی میشود.